Keynote sprekers

  
Jan Jongert | Superuse

Jan is mede-oprichter van Superuse Studios en ontwerpt interieurs, gebouwen en strategieën om de transitie naar een duurzame samenleving te vergemakkelijken. Daarbij ligt de focus op het ontwikkelen van instrumenten en processen en het realiseren van projecten die de lokale uitwisseling en productie machtigen, als alternatief voor het vervoer van onze middelen, producten en onderdelen over de hele wereld. Belangrijke projecten zijn Villa Welpeloo (2009), Recyclicity MSP (2010), Superuse.org (2007) en Cyclifier.org (2011).

Jan Jongert is gespecialiseerd in het gedrag van de stromen in het interieur, industriële en stedelijke omgeving en gefascineerd door de onderlinge verbinding daarvan als middel om de nieuwe waarde van een duurzame toekomst te creëren en te ondersteunen. Hij studeerde in 2003 af als architect aan de Academie van Bouwkunst Rotterdam

Peter Savelberg | Tristatecity
Peter Studeerde bouwkunde en architectuur aan de TU-Eindhoven en behaalde zijn Masters of Real Estate aan de Universiteit van Amsterdam.  Hij werkte 10 jaar lang in diverse management- en directiefuncties bij KPN en TNT-Post Group en is sinds 2000 zelfstandig ondernemer. Met zijn TristateCitymarketing model presenteert hij Nederland als grote groene Mega-stad die kan concurreren met 60 andere Urban Power Centers in The Battle of the Cities.

Peter presenteerde zijn ideeën in 2014 aan ons koningspaar en wordt geconsulteerd door bedrijfsleven en overheden.  In het jubileum-nummer van Property-NL van februari 2016 wordt hij door de top 30-decisionmakers van nu genoemd als een van de 30 high-potentials voor de toekomst.