Opzet van het programma

Het programma is op een dusdanige manier ontwikkeld dat iedere bezoeker op ieder moment een eigen keuze kan maken uit het aanbod. Na een plenaire start vinden er parallel aan elkaar activiteiten plaats op het gebied van onderzoek, onderwijs en ontmoeten.

Komt u alleen naar het Onderzoekscongres om, naast u eigen pitch, de pitches van uw collega-lectoren te volgen dan wordt dat de invulling van uw middag. Wilt u als docent een aantal pitches van lectoren beluisteren, maar bent u daarnaast ook nieuwsgiering naar de sprekers op onderwijsgebied? Dat kan. Als student kun je onderzoeksresultaten van mede studenten beluisteren én bekijken. Komt u van buiten de hogeschool? Laat u verrassen wat er allemaal op onderzoeksgebied gepresenteerd wordt!

Als laatste, de hele middag is de Ontmoetingsplek open om elkaar (gepland) te ontmoeten. Via de Event-app kunt u deze afspraken van tevoren regelen! 

Links in het menu vindt u het programma, een introductie van de keynote sprekers en een overzicht van de lectoren die tijdens het Onderzoekscongres zullen pitchen.